Boway Notch

Letar du efter den perfekta iPhone X look a like? Boway Notch är då för dig!

Apple har en lång tradition för att släppa produkter med fantastisk design. IMac, iPhone 4 och MacBook Air är bara några exempel. Nästa ikoniska design kom i år med iPhone X att det trots att det följde marknadsutvecklingen och innehöll en helt ny displaydesign, Apple lyckades återigen att vara ensamma för något som för närvarande inte finns på marknaden. Det sätter igång många andra stora tillverkare att göra något liknande.

Men hur är det med de ökända iPhone look a likes som var en stor hit när resten av branschen hade sämre enheter? Det är sant att de kinesiska tillverkarna släppte ut stora produkter till bra priser, iPhone kloner var nästan utdöda. Det är tills nu att iPhone X design är helt annorlunda än dom vanliga mobiltelefonerna. Så det finns en nästan perfekt iPhone X klon redan och den heter Boway Notch!

Det är en nästan perfekt klon huvudsakligen på grund av att den inte har 3D-ansiktsigenkänning och eftersom den nedre delen är något större och har Boway logotypen tryckt. Och kör inte på iOS förstås. Hittills är dessa endast uppgifter från en sida med läckta bilder och presentationen måste ha skett i en sluten grupp. Så, vi måste vänta på mer detaljer om konfiguration och prissättning.